سفارش تبلیغ
صبا ویژن
شیمیدان شکاک
درباره وبلاگ


شیمیدان شکاک نام یکی از کتاب های رابرت بویل می باشد.
سه شنبه 93 اردیبهشت 16 :: 7:30 صبح :: نویسنده : مرتضی پردل

نتیجه تحقیقات شما

افراد زیر تحقیق خود را تحویل نداده و سقف نمره مستمر برای آنها 15خواهد بود.



خانمها
و کلاس سوم ریاضی


 

 

بزودی نمرات تحقیق شما در این صفحه اعلام خواهد شد

منتظر باشید




موضوع مطلب :
جمعه 93 فروردین 15 :: 8:0 عصر :: نویسنده : مرتضی پردل

شیمیدان

همایش ملی شیمی پاک در تاریخ 30 اردیبهشت 1393 تا 31 اردیبهشت 1393 توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد میانه در شهر میانه برگزار می شود.با توجه به اینکه این همایش به صورت رسمی برگزار می گردد، کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و شما می توانید با اطمینان کامل، مقالات خود را در این همایش ارائه نموده و از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.



ادامه مطلب ...


موضوع مطلب :

جمعه 93 فروردین 15 :: 7:54 عصر :: نویسنده : مرتضی پردل

محققان این پروژه دیاگرام فازی مربوط به دایامن را ترسیم کردند، در این دیاگرام شرایط مختلف دما، فشار و دیگر فاکتورها برای حالات فیزیکی مختلف دایامن نشان داده شده‌است. براساس این دیاگرام برای این که یک ورق گرافنی تبدیل به شبکه الماس شود نیاز به فشار بسیار بالایی است.
محققان دانشگاه رایس نشان دادند که می‌توان فرآیند تبدیل گرافن به دایامن را به‌صورت شیمیایی انجام داد بدون این که نیاز به فشار یا دیگر شرایط ویژه باشد. بوریس یاکوبسان و پاول سوروکین از محققان این پروژه نتایج یافته‌های خود را در قالب مقاله‌ای در نشریه Nano Letters به چاپ رساندند.
سوروکین می‌گوید: الماس کاربردهای متعددی دارد این ماده می‌تواند به‌صورت فیلم‌های نازک سخت دی‌الکتریک در ابرخازن‌ها استفاده شود، می‌تواند به‌عنوان یک ابزار ساینده برای پردازش سطح به کار گرفته شود هم چنین در صنعت نانوالکترونیک کاربردهای متعددی دارد.
محققان این پروژه با مدل‌سازی کامپیوتری فرآیند تبدیل گرافن به الماس را شبیه‌سازی کردند. یاکوبسان می‌گوید: ما با استفاده از دیاگرام فازی نشان دادیم که شرایط دایامن با دیگر ترکیبات متفاوت است به این شکل که تعداد لایه‌ها در شرایط فیزیکی این ماده نقش مهمی دارد؛ بنابراین ما به پارامتر جدید رسیدیم.
یاکوبسان می‌افزاید: هیدروژن در این فرآیند نقش مهمی دارد، حمله هیدروژن منجر به گرفتن یک الکترون از گرافن شده و در نتیجه پیوند شکسته می‌شود. این پیوند شکسته شده می‌تواند به نقطه‌ای دیگر از لایه گرافن رفته و در آنجا مستقر شود بنابراین بدون نیاز به فشار بالا می‌توان ساختار گرافن را تغییر داد. اگر ما چند لایه گرافن داشته باشیم فرآیند جدا شدن پیوند به‌صورت دومینویی انجام می‌شود این کار موجب تغییر فاز ماده شده و شبکه بلوری به نام الماس ایجاد می‌شود. البته این تغییر فاز با یک هسته‌زایی همراه است این هسته‌زایی یک سد انرژی دارد که می‌تواند منجر به تشکیل گرافیت شود. ما هنوز محاسبات مربوط به این قسمت را کامل نکرده‌ایم، اما می‌توان شرایط را به‌صورت ترمودینامیکی به شکلی رقم زد که به جای گرافیت، الماس محصول نهایی باشد.

منبع: فناوری نانو




موضوع مطلب :
دوشنبه 92 بهمن 14 :: 6:34 عصر :: نویسنده : مرتضی پردل

قابل توجه دانش آموزان عزیز

متن ها و نوشته های خود را با توجه به مشخصات داده شده در فایل زیر تهیه کنید

دانلود

شیمیدان

 




موضوع مطلب :